معرفی 4 عادت روزانه‌ی مدیران فوق‌العاده باهوش

20 اردیبهشت 1399 - 6:00
مدیریت - معرفی 4 عادت روزانه‌ی مدیران فوق‌العاده باهوش
معرفی 4 عادت روزانه‌ی مدیران فوق‌العاده باهوش
امتیاز مطلب: 91%

اصطلاحات زیادی درباره‌ی «هدایت اجرایی» رهبران وجود دارد. همان‌طور که می دانید، هدایت کردن یکی از لغات محبوب در عرصه‌ی کسب و کار به شمار می رود. با این‌حال، فرهنگ کار در طول سال‌ها تغییر کرده و هدایت کردن، جایگاه مورد علاقه‌ی هیچ کسی به شمار نمی‌رود.

اگر بیشتر به این موضوع فکر کنید، در می‌یابید که ما ماشین‌ها، کامیون‌ها و دیگر وسایل از این دست را هدایت می‌کنیم؛ چون در واقع مسئول آنها هستیم. ما آنها را به جلو می‌رانیم و آنها را به سمتی که می‌خواهیم، هدایت می‌کنیم. اما این‌ها دقیقا عکس رفتارهایی است که یک رهبر خوب را به وجود می‌آورد.

اگر می‌خواهید که پیروان وفاداری داشته باشید، دست از کنترل کردن آنها بردارید. سپس باید ایجاد فرهنگ اعتماد را به عنوان اولویت شماره یک خود قرار دهید. در ادامه در یوکن با روش‌های اجرای آن آشنا می شوید:

1. چشم‌اندازی از آینده را به اشتراک بگذارید

مهمتر از رویا پردازی و بلند پروازی، رهبری است که این چشم انداز ها را در میان اعضای تیم خود بازتاب می دهد. این رهبر می آموزد که چگونه تصویری از آینده را برای تیم خود تشریح کند که بینش و احساس افراد را تحت تاثیر قرار دهد، دلیل کاری که انجام می دهند را توجیه کند و تاثیر کار آنها بر هدف و مقصد نهایی را به نمایش بگذارد. اما نمی توان چنین چشم اندازی را به زور و اجبار در ذهن آنها ایجاد کرد. شما به عنوان یک رهبر کاری باید آنها را ترغیب کنید که ایده ها، بینش و حقایق خود را بیان کنند.

2. رهبری را به اشتراک بگذارید و کنترل کردن را رها کنید

اگر قصد دارید که اعتماد بالا، ریسک پذیری، خلاقیت های ناب و ارتباط آزاد را پرورش دهید، باید از مرکب هدایت پایین آمده و قدرت را با دیگران به اشتراک بگذارید. کنترل آنها را رها کنید. چرا که با انجام این کار، ترس را از میان اعضای خود خارج کرده اید و اینجاست که قدرت واقعی را به دست می گیرید. در این شرایط، تیمتان از شما حمایت می کند.

اشتراک رهبری - مدیر باهوش

3. با بهتر کردن حال دیگران، شرایط و موقعیت را با دیگران به اشتراک بگذارید

رهبران خوب با اشتراک گذاری شرایط و موقعیت خود، افراد خود را توانا می کنند. تواضع یکی از نقاط قوت آنها به شمار می رود؛ بنابراین به جای اینکه از قدرت خود به عنوان اهرم استفاده کنند و تنها به فکر دستاوردهای شخصی باشند، شرایط را برای موفقیت دیگران فراهم می کنند.

4. قدرت را تقسیم کنید

همه ی افراد با ساختار رهبری- پیرو در راس فرهنگ آشنا هستند. کارکنان در این روش از مسئولیت کار سخت استفاده از مغز برای تصمیم گیری رها شده اند. گاهی اوقات، این افراد که به عنوان پیرو شناخته می شوند، زمانیکه وظیفه ی ادره ی بخشی را به عهده داشته باشند، دیگران را به عنوان پیرو خود می دانند. بدین ترتیب، بخش گسترده ای از نیروی کار به عنوان پیرو شناخته شده که مسئولیت فکر کردن و تصمیم گیری را ندارد. در بسیاری از سازمان های بزرگ، تمامی بخش ها از رهبر مجزایی برخوردار است. برای جلوگیری از ایجاد چنین شرایط تضعیف کننده ای باید قدرت را تقسیم کرد تا بتوان فرهنگ رهبری- رهبری را به وجود آورد.

 

منبع: inc

نویسنده مطلب
UCAN TEAM - تیم تحریریه یوکن
تعدادی کارشناس محتوا که در زمینه موفقیت، سبک زندگی، مهارت‌های فردی و شغلی تخصص دارند و تلاش می‌کنند مقالاتی کاربردی و مفید را برای مخاطبان تولید کنند.

آیا به نظر شما این مطلب مفید بود؟

2020-05-09 09:22:48
دسته بندی ها