5 قانون نانوشته‌ی گوگل برای موفقیت تیم‌های کاری

12 اردیبهشت 1399 - 6:00
رفتار سازمانی - 5 قانون نانوشته‌ی گوگل برای موفقیت تیم‌های کاری
5 قانون نانوشته‌ی گوگل برای موفقیت تیم‌های کاری
امتیاز مطلب: 81%

شرکت گوگل همواره تحقیقاتی برای درک بهتر رفتار کارمندانش انجام می‌دهد و اطلاعات زیادی در این‌باره به دست آورده است. جالب‌ترین پروژه این شرکت «ارسطو» نام دارد. گوگل برای این تحقیق، تعدادی از بهترین و باهوش‌ترین کارمندانش را دورهم جمع کرده تا به چارچوبی برای موفقیت تیم‌ کاری‌اش دست یابد. با یوکن همراه باشید.

گوگل می‌خواهد به این نتیجه‌گیری برسد که چرا وقتی برخی تیم‌ها عملکرد موفقیت‌آمیزی دارند، تیم‌های دیگر نمی‌توانند موفق ظاهر شوند؟

پیش از انجام این تحقیق، مدیران گوگل فکر می‌کردند ایجاد یک تیم موفق به معنای جمع کردن بهترین افراد دور هم است. آنها به این خیال بودند که با کنار هم گذاشتن بهترین برنامه‌نویس، یک مدیر مالی و کارمندی با مدرک دکترا موفقیت تیم حاصل می‌شود. اما اکنون جولیا روزوفسکی، مدیر آنالیز کارمندان گوگل می‌گوید این تفکر کاملا اشتباه است.

تحقیق و بررسی «ارسطو» دو سال طول کشید. نشریه نیویورک تایمز درباره این تحقیق نوشت:

وقتی روزوفسکی و همکارانش به دنبال عوامل موفقیت تیم‌های کاری بودند، مدام با تحقیقاتی مواجه می‌شدند که روانشناسان و جامعه‌شناسان در آنها به عادات گروه‌ها پرداخته بودند. عادت‌ها، استانداردهای رفتاری و قوانین نانوشته درباره نحوه کار گروهی. شاید این عادات و قوانین جایی نوشته نشده باشد اما می‌تواند تاثیر قابل توجهی روی عملکرد تیم‌ها بگذارد.

با بررسی این موضوع از نگاهی جدید با اطلاعات دیگری که از پژوهشی درباره هوش جمعی (توانایی‌هایی که در اثر همکاری بوجود می‌آیند) به دست آمده بود، محققان پروژه «ارسطو» از نو، رفتار کارمندان را مورد بررسی قرار دادند تا به این قوانین نانوشته اما بسیار مهم دست پیدا کنند.

1. قابل اتکا بودن

قابل اتکا بودن - ارسطو - شرکت گوگل - تحقیقات گوگل - پروژه تحقیقاتی گوگل

اعضای تیم وظایف خود را کامل و به موقع انجام می‌دهند و انتظارات را به خوبی برآورده می‌کنند.

2. داشتن شفافیت

تیم‌های موفق اهداف مشخصی دارند و نقش تمام اعضا به درستی تعریف شده است.

3. تعلق خاطر

هر عضو به اهداف گروه اهمیت می‌دهد.

4. تاثیرگذاری

تمام اعضای گروه اعتقاد دارند فعالیت‌شان هدف‌دار بوده و تاثیر مثبتی روی اهداف بزرگتر خواهد داشت.

5. امنیت روانی

امنیت روانی - تعادل - تعادل روانی - ارسطو - پروژه تحقیقاتی گوگل

اغلب از ترس قضاوت شدن یا اشتباه حرف زدن از بیان نظرات‌مان امتناع می‌کنیم. بودن در جایی که فرد احساس کند زیر ذره‌بین دیگران قرار دارد برایش سخت و غیرقابل تحمل است.

شرایطی را در نظر بگیرید که در آن اعضا قدرت ریسک ، سوال پرسیدن و بیان نظرات‌شان را داشته باشند بدون اینکه مورد قضاوت یا سرزنش قرار بگیرند. محیطی که مدیر نقش حمایتی داشته و شرایطی مهیا می‌کند تا کارمندان بتوانند بدون نگرانی کار کنند. این همان امنیت روانی است. گوگل در این پژوهش به نتیجه رسید کارمندانی که امنیت روانی دارند کمتر به دنبال کنارگذاشتن شغل‌شان هستند و از پتانسیل‌های خود استفاده بهتری می‌برند

داشتن بهترین تیم برای شرکت‌ها کار سخت و پیچیده‌ای است اما توجه به 5 نکته‌ی بالا شما را به نتایج خوبی می‌رساند. براساس این تحقیق، گوگل اثبات کرد ارسطو «یک کلیت است که از تک‌تک اعضایش عملکرد بهتری دارد

منبع: inc

نویسنده مطلب
UCAN TEAM - تیم تحریریه یوکن
تعدادی کارشناس محتوا که در زمینه موفقیت، سبک زندگی، مهارت‌های فردی و شغلی تخصص دارند و تلاش می‌کنند مقالاتی کاربردی و مفید را برای مخاطبان تولید کنند.

آیا به نظر شما این مطلب مفید بود؟

2020-07-19 04:56:15
دسته بندی ها