5 قانون برای حل درگیری‌های منزل

5 آذر 1398 - 12:00
مدیریت شخصی - 5 قانون برای حل درگیری‌های منزل
5 قانون برای حل درگیری‌های منزل
امتیاز مطلب: 89%

اگر فرزندانی دارید که مداوم با هم در جنگ و دعوا هستند و شما را کلافه کرده‌اند با تعیین و تنظیم قوانینی می‌توانید این درگیری‌ها را به حداقل رسانده و به کودکان خود مهارت حل مشکلات را بیاموزید. با یوکن همراه باشید.

1.  برای دعوا قوانینی داشته باشید

بله، دعوا اتفاق می‌افتد، بنابراین قبل از اتفاق افتادنش، اطمینان حاصل کنید که همه می‌دانند که چه انتظاری باید داشته باشند. همه‌ی مادرها کلاس حل اختلافات را نگذرانده‌اند، اما بسیاری می‌توانند این کلاس را درس بدهند. این راهنمایی‌ها و قوانین می‌تواند برای اختلافات ساده‌ای در مورد اسباب‌بازی‌ها، مشکلات نوجوانان با خواهر و برادر و  والدین و فرزندان (و حتی زن و شوهر) کارآمد باشد.  برخی از قوانین اساسی در دعوا:

•    همدیگر را اسامی بد صدا نکنید. افراد بدون استفاده از کلمات و رفتارهای ناراحت‌کننده می‌توانند اختلاف نظر داشته یا عصبانی باشند.

•    به یکدیگر احترام بگذارید. پس از همه، ما خانواده هستیم و هنوز هم در پایان روز یکدیگر را دوست داریم.

•     آرام آنچه می خواهید یا از آن ناراحت هستید را توضیح دهید. به آرامی، به وضوح‌ و صادقانه صحبت کنید.

•     بدون وقفه انداختن گوش دهید. در حالی که آنها صحبت می‌کنند، بدون برنامه‌ریزی برای قطع کردن صحبتشان به آن‌ها گوش دهید.

درگیریهای منزل - احترام متقابل - حل درگیریها

2. مایل به خلاقیت باشید

هنگامی که هر دو طرف می دانند شخص دیگر چه می خواهد، ممکن است فقط یک سوء تفاهم ساده باشد. شاید هر دو یک چیز را می خواستند اما به گونه‌ای متفاوت بیان کردند. اما، با این حال، ممکن است نیاز به تناسب بیشتری داشته باشد. راه‌های خلاقانه یا منحصر برای اینکه هر دو فرد به خواسته‌ی خود برسند ایجاد کنید.

بله، این نیاز به مداخله بزرگسالان دارد، اما پس از چند بار، ممکن است با جمله‌ای کوتاه و صریحی، مانند «از جنبه‌ی دیگری به این قضیه نگاه کن»، بچه‌ها بتوانند خودشان قضیه را حل کنند. عدالت را تشویق کنید، اما به یاد داشته باشید که ممکن است یک  موقعیت برنده / بازنده ، اول / آخر داشته باشید که همه را به یک اندازه خوشحال نمی‌کند.

3. یک یا هر دو طرف باید مصالحه کنند

 زندگی این گونه است. همه‌ی افراد هر چیزی که می‌خواهند و در هر زمانی که می‌خواهند را نمی‌توانند به دست بیاورند، اما خانواده‌ها معمولا می‌توانند کاری انجام دهند که برای همه کارساز باشد. نه کاملا، بلکه با دلیل.

سعی کنید وضعیت را از دیدگاه فرد دیگر ببینید تا حداقل بتوانید او را درک کنید. این توانایی برای همدردی با دیگران، به فرزندانتان در دنیای واقعی کمک می‌کند و به آنها  الهام می‌دهد تا مکان خوبی برای همه در زندگی ایجاد کنند. کودکانی که در عمل سازگاری را مشاهده کرده‌اند، اغلب سفیران و ایجاد کنندگان صلح در محافل اجتماعی و بعدها در حرفه‌هایشان هستند.

4. بعضی شرایط نیاز به زمان و فضا دارند

درست است که اگر چیز خوبی برای گفتن ندارید، نباید چیزی بگویید. همچنین شرایطی وجود دارد که ممکن در آن یک نفر برای با آرامش یا منطقی صحبت کردن، بیش از حد عصبانی یا ناراحت باشد. در چنین مواقعی، وقت اضافه مناسب است. نه به معنای واقعی کلمه، اما به این معنی که یک طرف دعوا باید کنار بکشد، اختلاف نظر را بپذیرد و یا بعدا درباره آن صحبت کند. همه ما کسی را می شناسیم یا یک موقعیتی را به یاد می آوریم، که یک نفر همچنان یک وضعیت را تشدید کرد تا زمانی که وضع بسیار وخیم شد. برای جلوگیری از یک حادثه مهم یا اتهامات خانگی و جنایی، یک یا هر دو نفر باید شکست را قبول کنند. در نهایت، آفتاب فردا طلوع خواهد کرد و شما همچنان عضو خانواده خواهید بود. زمانی که فردا وضعیت را مشاهده می‌کنید، ممکن است متفاوت باشد، اما بهتر است امروز را بدتر از آنچه هست نکنیم.

درگیریهای منزل - صبر کردن - زمان دادن

5. ارتباط باز و صادقانه همیشه راه حل است

مردم با هم مخالفت خواهند کرد، در مورد آن شکی وجود ندارد. هرچند که حل و فصل اختلافاتمان بیشتر از فقط کنار آمدن با دیگران به بچه های ما آموزد. این مهارت‌ ها به ما در جامعه جهانی کمک خواهد کرد و فرصت هایی برای حل بسیاری از مشکلات برای ما ایجاد می‌کند. کودکان و نوجوانان (و بزرگسالان به طور یکسان) نیاز به یادگیری این حقیقت که همیشه نمیتوانید آنچه میخواهید را دریافت کنید دارند. هنگامی که امکان ندارد آنچه می‌خواهید را به دست بیاورید، در مورد آن چه کاری انجام خواهید داد؟ آیا گریه کردن و محکم کوبیدن پاهایتان کمکی می کند؟ تفکر خلاق، صحبت کردن با دیگران و رویکرد مثبت و صادقانه، بهترین مسیر هستند. حداقل، این چیزی است که  مادران با تجربه توصیه می کنند.


منبع: Lifehack
 

نویسنده مطلب
نگار بخش‌زاده - نگار بخش‌زاده
متولد ۱۳۷۶، دانشجوی مقطع کارشناسی رشته‌ی زبان و ادبیات انگلیسی دانشگاه گیلان، علاقمند به یادگیری زبان‌های خارجی و مقالات حوزه موفقیت

آیا به نظر شما این مطلب مفید بود؟

2020-02-19 18:26:15
دسته بندی ها